Kundcenter

Läsa krypterad e-bok i iPhone och iPad

Senast uppdaterad: Jun 24, 2012 06:01PM CEST
Att läsa krypterade e-böcker på iPad och iPhone är enkelt. Det enda man behöver för att läsa sina krypterade e-böcker är att ha e-boksläsaren Bluefire Reader installerat. Denna digitala bokhylla och e-boksläsare är givetvis gratis.

Bluefire Reader är många kunders förstahandsval då den även läser vattenmärkta e-böcker vilket gör att man kan ha alla sina e-böcker samlade i en e-boksläsare, krypterade och vattenmärkta.

Innan installation, skapa gratis Adobe ID

För att kunna läsa krypterade e-böcker krävs att man skriver in sitt Adobe ID. Detta gör man bara en gång. Har man inget Adobe ID så visar vi här hur du enkelt skapar ett Adobe ID.

- Varför behöver jag ett Adobe ID? Anledningen är att Adobe står bakom tekniken till krypteringen. Oavsett var man köper en krypterad e-bok är detta ett krav från Adobe.

1: Så installerar du Bluefire Reader i några enkla steg

Bilden visar App Store i din iPhone eller iPad Bilden visar en sökning på Bluefire Reader i App Store Bilden visar informationssidan för Bluefire Reader i App Store
1
-Tryck på ikonen App Store
2
- Markera SÖK (förstoringsglaset)
- Skriv in Bluefire reader (sökfält)
- Tryck på programmet i listan
3
-Tryck på INSTALLERA
Bilden visar dialogrutan där man slår in sitt Apple-ID Bilden visar Authorize-knappen i Bluefire Reader Bilden visar vart man slår in sina Adobe ID-uppgifter
4
-Skriv in lösenordet till ditt Apple-ID
5
-Öppna programmet
-Tryck på knappen Authorize
6
-Skriv in ditt Adobe ID

2: Köp din e-bok

Efter installation är det bara att köpa dina önskade e-böcker från Muntligt.se direkt från din iPad eller iPhone.

1. Öppna din webbläsare och köp din e-bok på Muntligt.se
  2. Efter betalning visas din nedladdningslänk
  3. Tryck på nedladdningslänken och välj 'Öppna i...' så visar sig en ruta där man kan välja Bluefire
  4. Läs och njut!
kundservice@muntligt.se
http://assets02.desk.com/
false
muntligt
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
för
false
Innehåller ogiltiga tecken
/customer/sv/portal/articles/autocomplete